Tinerii găsiţi morţi lângă o pădure din Sibiu ar putea fi doi soţi din Prahova. Se iau în calcul toate variantele, de la crimă la sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele au fost gasite la marginea unei paduri, in zona localitatii Boita, si se presupune că ar apartine tinerilor din imagini
Cadavrele au fost gasite la marginea unei paduri, in zona localitatii Boita, si se presupune că ar apartine tinerilor din imagini

Cei doi tineri găsiţi morţi la liziera unei păduri din zona localităţii sibiene Boiţa ar putea fi doi soţi din judeţul Prahova, în vârstă de 29 de ani.

Anchetatorii sibieni încearcă să desluşeacă misterul morţii celor doi tineri, ale căror cadavre au fost descoperite la liziera unei păduri din zona localităţii sibiene Boiţa.

Cadavrele erau într-o stare avansată de putrefacţie, iar legiştii au stabilit că tinerii, un bărbat şi o femeie, erau morţi de aproximativ 2 luni de zile.

Într-un aparat de fotografiat aflat lângă ei oamenii legii au descoperit şi o serie de fotografii, care se presupune că i-ar reprezenta pe cei doi.

Pe baza acestora, anchetatorii încearcă acum să le stabilească identitatea şi felul în care aceştia au murit. Nu este exclusă nicio ipoteză, de la sinucidere până la o crimă înfiorătoare.

„Până la acest moment sunt indicii puternice că sunt două persoane, soţ şi soţie, de 29 de ani fiecare, din judeţul Prahova. Până la acest moment nu s-a putut stabili care este cauza morţii, sunt luate în calcul toate variantele posibile, dacă este vorba despre o infracţiune cu intenţie, sinucidere, intoxicaţie cu substanţe stupefiante sau orice altă cauză medicală a morţii”, spune Adriana Şandru, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Doi tineri au fost găsiţi morţi la marginea pădurii Boiţa. Poliţia încearcă să le stabilească identitatea

Legiştii aşteaptă rezultatele mai multor analize, iar până acum au stabilit că ambii tineri consumaseră alcool.

Extrem de ciudat este faptul că într-unul din rucsacurile aflate asupra celor doi a fost descoperit un încărcător de telefon, însă nici urmă de telefoane mobile.

Descoperirea i-a şocat pe localnici, care spun că niciodată în zonă nu s-a mai întâmplat aşa ceva.

„Acolo este terenul nostru, am fost la câmp, nu am văzut nimic, să ni se pară ceva suspect, n-am bănuit nimic. În zonă, este adevărat, mai merg oamenii la lemne, dar ce s-a întâmplat nu ştiu, sunt oameni care trec prin zonă dar nu a mirosit nimic”, a spus Maria Căian, proprietara terenului unde au fost descoperite corpurile neînsufleţite ale celor doi tineri. 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite