Tinerii din Mediaş, sărbătoriţi timp de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţiile sportive nu vor lipsi din cadrul evenimentului. Foto arhivă
Competiţiile sportive nu vor lipsi din cadrul evenimentului. Foto arhivă

De la competiţii sportive, manifestări dedicate dansului şi muzicii, expoziţii inedite, filme gratuite la cinematograf şi până la festivalul cititorului vor fi organizate în cadrul Săptămânii Tineretului Medieşean, în perioada 15-20 noiembrie

CITIŢI ŞI

Începe Festivalul "Cânt şi joc pe Hârtibaci". Vezi programul complet!

"Păsări albe" la Atrium în Sibiu

Începând de astăzi, tinerii din Mediaş se bucură de o săptămână încărcată de evenimente dedicate numai lor. Potrivit organizatorilor, până sâmbătă vor fi organizate concursuri de fotbal, baschet, şah, dans, muzică, tenis de masă şi table.

De asemenea, se va organiza o expoziţie de colecţii ale tinerilor. În această perioadă, va avea loc şi Festivalul Cititorului, ajuns la cea de a patra ediţie, care va cuprinde lansări de carte, concursuri, expoziţii şi prezentări de proiecte, iar filme româneşti consacrate pot fi vizionate gratuit la Cinematograful Mediensis.

Peste 1.000 de participanţi

„ Începând cu copiii de grădiniţă şi până la liceeni, cu toţii sunt implicaţi în multiplele acţiuni pe care le organizăm. Scopul acestei manifestări este crearea unui cadru competiţional şi de socializare pentru tinerii medieşeni şi oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber. Mă bucur că peste 1.000 de copii şi cadre didactice s-au implicat în această manifestare, care se doreşte o sărbătoare a tineretului“, a spun Teodor Neamţu, primarul Mediaşului.

Manifestările din cadrul Săptămânii Tineretului Medieşean sunt organizate la Sala Sporturilor, la Biblioteca Municipală,  la Sala Traube, la Muzeu şi la Cinematograful Mediensis. În total, elevii se vor putea întrece în cadrul a 11 competiţii, urmând ca sâmbătă, în ultima zi a evenimentului, cei mai buni concurenţi să fie premiaţi. Festivitatea va avea loc în Sala Thellmann, din cadrul Primăriei Mediaş.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite