Tineri din toată ţara se întrec la streetball şi sah la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de copii şi tineri vor avea ocazia să îşi demonstreze îndemânarea în aruncatul migii la coş, şi îşi vor dovedi inteligenţa la sportul minţii

Reprezentanţii asociaţiei Eco Sport Team ne dau un motiv serios să ieşim din case în acest sfârşit de săptămână. Aceştia organizează, la Sala transilvania, ediţia de iarnă a campionatului de streetball, eveniment la care s-au înscris peste 100 de participanţi din întreaga ţară.

Grupaţi în echipe de câte trei, pe diferite categorii de vârste, tinerii iubitori de baschet se vor întrece în aruncări la coş, în următoarele zile.

„ Avem concurenţi din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Târgu Jiu şi Sibiu. Participanţii vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă, astfel: sub 14 ani, între 14 şi 18 ani şi peste 18 ani. Scopul competiţiei este promovarea baschetului în rândul jucătorilor amatori“, explică Codrin Tudor, organizatorul evenimentului. Astfel, dacă ziua de azi a fost dedicată micuţilor, atmosfera se va încinge, începând de mâine, când vor intra în competiţie echipele de adulţi. Sâmbătă, după meciurile programate, va fi organizat şi un concurs de aruncări la coş, de trei puncte, iar participanţii vor avea parte şi de alte surprize, din partea organizatorilor.

După confruntările din teren, cei mai bune echipe vor fi premiate, în cadrul unei festivităţi programată pentru duminică. Cupe, diplome, tricouri personalizate şi multe alte premii simbolice aşteaptă să fie cîştigate de cele mai bune echipe, în campionatul de 3 la 3.

Turneu de şah, la Astra

Tot în acest week-end, de data aceasta la Biblioteca Astra va avea loc şi turneu de şah, organizat de Clubul Sportiv Logismart Sibiu. Concursul este deschis tuturor iubitorilor sportului minţii, atât sibieni cât şi din alte judeţe ale ţării. Potrivit organizatorilor, sistemul de joc va fi cel elveţian, cu şapte runde.

Şi de această dată, competiţia va fi organizată pe categorii, iar cei mai buni vor fi premiaţi, duminică, de către organizatori.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite