Sibiu: Tîmplaru şi Judele, aşteaptă sentinţa după gratii şi în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii grupării Tîmplaru, Constantin Tîmplaru şi Florin Judele, rămân în arest preventiv şi aşteaptă sentinţa care a fost amânată până după vacanţa judecătorească, pe 7 septembrie.

Instanţa Tribunalului Dolj n-a dat nici la termenul de luni, 29 iunie, sentinţa în cauza grupării infracţionale conduse de Tîmplaru. Astfel, Florin Adrian Judele şi Adrian Constantin Tîmplaru, care au fost judecaţi tot timpul, de la începerea procesului de fond în vara anului 2007, în stare de arest, vor mai avea parte de încă o vacanţă judecătorească petrecută după gratii, la Penitenciarul de Maxima Siguranţă Craiova. Instanţa doljeană a fixat termen pentru verificarea legalităţii arestului preventiv la data de 12 august iar pentru judecarea cauzei la 7 septembrie.

Acuzaţi pentru multe infracţiuni
Cei nouă membrii ai grupării Tîmplaru sunt acuzaţi de constituire şi aderare la grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, perceperea de taxe de protecţie, şantaj şi spălare de bani. Ei au fost arestaţi la începutul anului 2007, după crima de pe strada Luptei, din 28 ianuarie 2007 şi bătaia de la Spitalul de Urgenţă. În acea zi, Ioan „Lică” Maţia a fost înjunghiat într-o confruntare cu cei din grupul Tîmplaru. Pe lângă infracţiunile enumerate mai sus, Florin Judele este acuzat şi de această crimă iar Contantin Tîmplaru, pentru complicitate şi tentativă de omor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite