Tiberiu Ivancea instalat la şefia IPJ Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul inspector şef al IPJ Sibiu şi-a luat în primire postul.

Prin ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, comisar de poliţie Tiberiu Iulian IVANCEA, a fost numit în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu cu data de 18.08.2010, urmare a câştigării concursului organizat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române la începutul acestei luni.


Adjunctul şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, secretar de stat, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae CĂBULEA, împreună cu şeful Poliţiei Române,  chestor principal de poliţie Petre Tobă, au fost prezenţi astăzi la Sibiu pentru a participa la instalarea în funcţie a şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Postul de inspector şef a rămas vacant din luna martie, după ce comisarul Lucian Muntean a fost avansat la Bucureşti, pe post de adjunct al şefului IGPR, a fost ocupat de un fost poliţist. Tiberiu Ivancea a plecat de la şefia Serviciului de Cercetări penale din cadrul IPJ Sibiu, la şefia DGIPI, dar acum s-a întors în Inspectorat.

De la eliberarea postului de conducere , comisarul Ioan Făgădar, adjunctul IPJ Sibiu, s-a aflat şa comandă până în acest moment.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite