Tiberiu Ivancea e noul şef al IPJ Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul  de inspector şef al IPJ Sibiu, a fost adjudecat lui Tiberiu Ivancea, în urma unui concurs susţinut la Bucureşti, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române

Postul rămas vacant din luna martie, după ce comisarul Lucian Muntean a fost avansat la Bucureşti, pe post de adjunct al şefului IGPR, a fost ocupat de un fost poliţist. Tiberiu Ivancea a plecat de la şefia Serviciului de Cercetări penale din cadrul IPJ Sibiu, la şefia DGIPI, dar acum s-a întors în Inspectorat.


„În urma examinării candidaţilor, comisarul de poliţie Tiberiu Ivancea a fost desemnat câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu“, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către Centrul de Informare şi Relaţii Publice din IGPR.

Defapt, comisia de examinare a validat lucrarea singurului candidat înscris la examenul pentru postul de conducere al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

De la eloberarea postului de conducere , comisarul Ioan Făgădar, adjunctul IPJ Sibiu, s-a aflat şa comandă până în acest moment.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite