Termopane pentru secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Clinic Județean Sibiu - Foto: Arhivă
Spitalul Clinic Județean Sibiu - Foto: Arhivă

Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu intră în reabilitare. Vechile geamuri de lemn vor fi înlocuite cu geamuri termopan, valoarea estimată a lucrării fiind de 70.000 de lei.

Lucrările la secţia de Boli Infecţioase vor începe, potrivit reprezentanţilor spitalului, în toamna acestui an.

"Pentru acest an era prevăzută începerea modernizării Secţiei Clinice de Infecţioase, unde apelează la serviciile medicale annual aproape 5000 de pacienţi. Aici vom înlocui geamurile vechi, cu unele noi, cu tâmplărie PVC şi geamuri termopan. Aici era prevăzută pentru acest an, suma de 70.000 de lei, de la bugetul Consiliului Judeţean Sibiu, pentru contractarea serviciilor de proiectare a reabilitării Secţiei Clinice Boli Infecţioase, servicii necontractate încă, propunem schimbarea destinaţiei şi alocarea lor pentru înlocuirea geamurilor", spune medicul Liviu Cotârlă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Secţia are 30 de paturi, repartizate în 4 saloane şi 13 rezerve. În primele şapte luni ale anului, aici au fost consultaţi 3.200 de pacienţi, în Ambulatoriul de specialitate.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite