Teribilistul care s-a urcat beat turtă la volan, obligat să rămână 29 de zile în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlceanul de 21 de ani,  care a distrus 9 maşini şi a rănit o persoană are interdicţia de a părăsi  municipiul Sibiu pentru o perioadă de 29 de zile.

CITIŢI ŞI:

Şofer încătuşat de poliţiştii sibieni

Sibiu: Un tânăr băut bine a distrus nouă maşini şi a rănit un om


Procurorii sibieni au decis ca vâlceanul să nu fie arestat preventiv, ci să rămână în municipiul Sibiu. „ îN urma prezentării acestuia Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi municipiul Sibiu pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 24.11.201", spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.


El este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea organelor de poliţie, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legală şi vătămare corporală din culpă. Totul după ce în urmă cu câteva seri, vâceanul,aflat într-o stare avansată de ebrietate, a distrus un indicator rutier, iar apoi, pentru că poliţia l-a somat să oprească, a gonit nebuneşte pe aleile dintre blocuri, în cartierul Hipodrom. A tamponat astfel şapte maşini, dar şi-a continuat drumul.


Echipajul de poliţie a încercat să îl oprească pe conducătorul auto, care însă nu a oprit la semnalele acestora, continuându-şi deplasarea.
Autoturismul a fost urmărit de poliţişti pe Aleea Taberei, unde a avariat şapte autoturisme parcate, continuându-şi deplasarea pe străzile Ostirii, Nicolae Iorga şi Anton Pann, unde a mers pe sens interzis.  Ajuns la intersecţia cu strada Calea Dumbravii, şoferul nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism, pe care l-a proiectat în gardul unui imobil, iar pe şofer l-a băgat în spital.


Chiar şi aşa, şoferul vinovat nu a oprit la locul accidentului, însă a fost oprit la scurt timp de către un echipaj al poliţiei rutiere pe strada Mihail Sebastian. Avea o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite