Terasele rămân deschise şi în extra-sezon la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta în Sibiu au fost amplasate 46 de terase, care au adus bugetului local peste 565.000 lei.

CITIŢI ŞI:

Terasele estivale au adus profit anul acesta primăriei Mediaş

Zeci de amenzi şi somaţii pentru patronii de terase din Centrul Sibiului

Încasări de 1.000.000 de lei din parcări şi terase la bugetul local al Sibiului

Terasele din Sibiu animă centrul oraşului şi fac parte din farmecul său. Dar pe lângă aspectul pe care îl conferă oraşului şi posibilităţile de promenadă pe care le oferă, acestea au şi un efect practic asupra bugetului local. Anul acesta în Sibiu au fost amplasate 46 de terase, care au adus bugetului local peste 565.000 lei.

Prima terasă a fost amplasată pe domeniul public la mijlocul lunii martie şi cel mai probabil ele vor rămâne în peisajul sibian până la sfârşitul lunii octombrie, pentru că 17 proprietari de terase au plătit deja taxa de ocupare pe luna în curs. Finalul sezonului este data de 15 octombrie însă terasele pot funcţiona şi în extrasezon, în condiţiile în care există solicitări în acest sens, iar proprietarii respectă prevederile regulamentului specific.

„Terasele au funcţionat bine şi anul acesta, proprietarii înţelegând, cu mici excepţii, importanţa regulamentului pentru funcţionarea teraselor. Am avut astfel un aspect frumos şi civilizat al centrului şi din acest motiv terasele au fost foarte vizitate de turişti. » a declarat primarul Klaus Iohannis.
Anul trecut suma încasată pentru amplasarea celor 47 de terase sezoniere a fost de peste 580.000 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite