Teatrul „Radu Stanca“ din Sibiu a suspendat două spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul „O noapte furtunoasă“ se joacă în această seară
Spectacolul „O noapte furtunoasă“ se joacă în această seară

Este vorba despre piesele programate pentru vineri, 10 decembrie, şi duminică, 12 decembrie, care vor fi înlouite cu alte spectacole.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Naţional „Radu Stanca“, spectacolele „Opinia publică“, în regia lui Cristian Theodor Popescu şi „Hamlet“, în regia lui Radu - Alexandru Nica, programate în acest sfârşit de săptămână au fost suspendate, din motive de sănătate.

„Biletele cumpărate de sibieni pot fi returnate la sediul agenţiei teatrale din Bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 în timpul săptămânii între orele 11:00 – 18:00, iar sâmbătă între orele 11:00 şi 15:00 sau pot rămâne valabile, la cerere, pentru noile programări de spectacole, iar acolo unde este cazul să fie echilibrată diferenţa de preţ“, anunţă reprezentanţii teatrului.

Reprezentaţia spectacolului Opinia publică din 10 decembrie, ora 19:00, a fost înlocuită cu „O noapte furtunoasă“ de I.L. Caragiale, în regia lui Şerban Puiu.

De asemenea, reprezentaţia spectacolului „Hamlet“ din 12 decembrie, ora 19:00, a fost înlocuită cu „Viaţa cu un idiot“ de Viktor Erofeev, în regia lui Andriy Zholdak.

Ambele spectacole vor avea loc la sediul teatrului. Costul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite