Sibiu: Muzica depăşeşte frontierele, la Teatrul Gong

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Muzica depăşeşte frontierele, la Teatrul Gong
Sibiu: Muzica depăşeşte frontierele, la Teatrul Gong

Iubitorii muzicii jazz vor avea parte, mâine seară, de un concert de excepţie al uneia dintre cele mai de succes formaţii ale momentului din Polonia.

„Mikolaj Trzaska War Song Trio” va urca pe scena Teatrului Gong de la ora 20.00, unde va electriza publicul cu un concert de free-jazz. Recitalul va avea loc în cadrul festivalului “Muzica Deasupra Frontierelor - Crossover Music", organizat de Asociatia Culturala Interzone, cu sprijinul municipalităţii sibiene. Potrivit preşedintelui asociaţiei, Mircea Streit, scopul evenimentului este “promovarea muzicii creative”, mult prea puţin cunoscută şi apreciată la noi în ţară. Festivalul va continua şi sâmbăta viitoare, când pe scena teatrului vor urca americanii din cvartetul “Ari Roland”, cu un concert de jazz classic.
Lansat în anul 2007, în timpul Capitalei Culturale Europene, evenimentul „Muzica deasupra frontierelor” se află la cea de-a doua ediţie, deschizând astfel drumul către festivalul „Jazz&More”, care va avea loc în luna octombrie. Accesul publicului la cele două concertele organizate în cadrul festivalului este liber.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite