Taximetriştii rechin de pe DN1 şi DN7 luaţi la purecat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunile poliţiştilor rutieri pe linia prevenirii accidentelor rutiere şi impunerea legislaţiei rutiere au loc pe parcursul întregii zile de marţi la ieşirile din Sibiu şi Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Zeci de amezi şi un permis suspendat,în doar câteva ore,la Sibiu

VIDEO - Slalom pe calea ferată

Poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale Europene, precum şi cei din cadrul Birourilor Rutiere Sibiu şi Mediaş vor desfăşura pe raza judeţului Sibiu, pe tronsoanele de drum naţional şi pe raza celor două municipii, acţiuni pe linia verificării legalităţii desfăşurării activităţii de transport de persoane, precum şi a depistării celor care desfăşoară această activitate fără a fi autorizaţi în acest sens.

„Acţiunea, pe lângă faptul că vizează existenţa autorizaţiilor de transport persoane în regim de taxi sau închiriere, are în atenţie şi existenţa atestaelor de competenţă profesională. De asemenea, prin desfăşurarea acestei acţiuni se doreşte protejarea operatorilor de transport legal prin înlăturarea concurenţei neloiale practicată de către transportatorii ilegali denumiţi generic „piraţi”, spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Acţiunea se desfăşoară pe întregul parcurs al zilei, atât pe tronsoanele de drum naţional, precum şi în ambele municipii ale judeţului Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite