Tatuatori de pe trei continente se reunesc la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 60 de artiști din 19 țări au confirmat deja prezența la ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo, eveniment ce va avea loc la Sibiu, în perioada 22-24 iunie. Tema ediţiei din acest an este “Updated by Rock”, evenimentul oferind publicului spectator o serie de activităţi conexe concursurilor de tatuaje, respectiv expoziţii de pictură şi grafică, concerte rock susținute de tribute band-urile unor trupe celebre,

Don Fat (Spania), Benjamin Moss (SUA), John Montgomery (SUA), Tony Mancia (SUA), Cristian Benvenuto (Argentina), Miranda Israel (Mexic), Mana Tahititatau (Noua Zeelandă), Attila de la BizzArt (România), John Maxx de la Radical Ink (România) și alți artişti consacraţi din întreaga lume vin la Sibiu să promoveze tatuajul ca artă.

Aproape 60 de artiști din 19 țări au confirmat deja prezența la ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo, eveniment ce va avea loc la Sibiu, în perioada 22-24 iunie. Lista completă cu artiștii confirmați poate fi consultată pe site-ul: www.tattooexpo.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fie că vorbim de tatuaje tradiționale maori, realiste, stil japonez, tribale, alb-negru, color, mari sau de mici dimensiuni, toate vor putea fi realizate sau admirate în cadrul celei de-a patra ediții a convenției de la Sibiu, considerată cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est prin numele mari pe care le aduce an de an.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite