“Târgul de ţară” are loc sâmbătă în Muzeul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sibienii sunt aşteptaţi sâmbătă începând cu ora 12:00 cu bunătăţi pregătite “ca la mama acasă”, la Târgul de ţară din muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

În cadrul târgului vor fi prezenți 16 producători autorizați din județul Sibiu care vor oferi spre vânzare publicului vizitator produse lactate și brânzeturi, carne și mezeluri tradiționale, pâine, produse de panificație și dulciuri, legume și fructe de sezon, precum și miere și produse apicole, dulcețuri, siropuri și conserve de legume, țuică de casă.

"Această acțiune este desfășurată în cadrul proiectului Culinar.Cult. Valorificarea tezaurului alimentar tradițional în procesul dezvoltării durabile rurale, implementat de C.N.M. ASTRA, în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu Asociaţia de prietenie Ille et Villanine - Sibiu – Dezvoltare teritorială prin cooperare, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Direcţia Agricolă Judeţeană Sibiu, Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice „Mărginimea Sibiului”, spune Mirela Iancu, coordonatorul proiectului.

În intervalul orar 10:00 - 13:00 şi 15:00-18:00, în zona Târgului de Țară se va desfășura și programul de animații culturale Animă ASTRA!, care va cuprinde ateliere de confecționare măști tradiționale, de pictură pe lemn și pe sticlă, de ţesut, cusut şi împletit și antren asigurat live prin muzică şi joc tradiţional. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite