Târgul „Confintex“ vine cu oferte speciale, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul este deschis de mâine până duminică
Târgul este deschis de mâine până duminică

Începând de mâine, Sala Transilvania va găzdui ultima ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Confintex“, din acest an. Ajuns la cea de-a 94 ediţie, evenimentul reuneşte la Sibiu 55 de producători şi importatori din întreaga ţară, care vin cu cele mai noi colecţii, pentru această iarnă.

Confecţii din piele sau din blană, tricotaje, confecţii pentru copii dar şi încălţăminte de sezon, vor fi puse la dispoziţia sibienilor, în următoarele cinci zile.

„Sunt produse care pot fi transformate foarte uşor în cadouri pentru sărbătorile care se apropie, dar sunt, se asemenea, foarte potrivite, pentru cei care doresc să îşi înnoiască garderoba. Din ce am observat la ediţiile precedente, sibienii sunt foarte buni cunoscători, au o educaţie formată pentru modă, ceea ce este foarte îmbucurător pentru noi“, spune Aurelienţu Popescu, preşedintele executiv al Expoconfintex.

Târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte va râmâne deschis până la sfârşitul acestei săptămâni. Sibienii care doresc să profite de ofertele speciale ale comercianţilor pot merge la Sala Transilvania între orele 10.00 şi 19.00, de mâine până sâmbătă, şi între 10.00 şi 15.00, duminică. Intrarea este liberă.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite