Târg tradiţional în muzeul din Dumbrava Sibiului, de Sfânta Marie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Sfânta Marie, între orele 10:00 şi 18:00, sibienii sunt aşteptaţi în muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului la un mini-târg tradiţional.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt aşteptaţi creatorii populari Rodica Ispas, textile, Florin Țopa, icoane pe sticlă și Iulia Sava, pictură pe lemn.

Tot muzeul din Dumbravă vă aşteaptă, de această dată în week-end, la o nouă ediție a Târgului de Produse Tradiționale și Ecologice.

Potrivit organizatorilor, la această ediţie, şi-au anunţat participarea 9 producători, care vor oferi spre vânzare produse apicole, produse din carne (caltaboş, lebăr, cârnaţi de casă, tobă, pastramă), brânzeturi (telemea, brânză de burduf), prăjituri tradiţionale (dulceţuri, gemuri, sirop, turtă dulce), țuică, zacuscă şi pâine de casă. De asemenea, va fi prezent, din nou, producătorul care va găti mămăligă la ceaun şi produse tradiţionale din carne.

Seara de sâmbătă, între orele 18,00 - 20,00 este dedicată muzicii flamenco tradițional, în cadrul unui spectacol care se va desfășura pe scena de pe lac din Muzeul în aer liber și îi va avea ca protagoniști pe soții Marta (voce) și Richard (chitară) din Canada.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite