Târg Artboutique cu produse hand-made în Piaţa Mică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul între 13-15 august la o aruncătură de băţ de scena pe care vor concerta în aceleaşi zile trupele participante la Artmania Festival 2010.

CITIŢI ŞI:

Tocăniţă la ceaun la Târgul de Produse Tradiţionale din Sibiu

Sibiul găzduieşte în weekend Târgul Creatorilor Populari din România

Concert în Piaţa Mare a Sibiului

Ediţia Artboutique V.3.  va avea loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi va aduna aproximativ 50 de participanţi. Cunoscut deja în întreagă ţară, evenimentul îşi deschide porţile într-o locaţie deosebită a Sibiului,  anume, Piaţa Mică.  “Aproximativ 50 de participanţi şi-au pregătit deja produsele pentru a le expune în vechiul centru comercial al Sibiului. Week-end-ul 13-15 august va aduce în centrul Sibiului arome şi culori deosebite, fie că este vorba de săpunuri naturale, accesorii și îmbrăcăminte vintage, obiecte decorative pictate sau bijuterii în exemplare unice”, spune Ana Poenariu, coordonatoare a proiectului, alături de Diana Micu.

Tineri „slefuitori” din toată ţara
Artboutique este rezultatul îmbinării a două idei principale: promovarea obiectelor realizate manual de tineri din toată ţara, cu dorinţa de a șlefui, treptat, gustul și stilul cumpărătorului sibian, dar şi  atitudinea acestuia față de produsele hand-made. Mai mult de atât,  expoziţiile care poartă marca Artboutique fac parte dintr-o strategie de dezvoltare, scopul lor fiind de a promova şi de a crea oportunităţi artizanilor care vor să se dezvolte în ciuda unei pieţe dominate de producţia de masă. 

„Chiar dacă ideea iniţială a pornit pe plan local, la nivelul orașului Sibiu, expoziţiile cu vânzare Artboutique încep să se facă auzite chiar şi peste graniţele ţării. Avem bucuria ca la cea de-a treia ediţie să avem lângă noi un tânăr meşteşugar argentinian”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite