Tânărul din Cisnădie care l-a ucis pe tatăl iubitei sale și-a primit pedeapsa VEZI CE AU DECIS MAGISTRAȚII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au iubit nebunește, însă dragostea lor a avut un final tragic. Horațiu Stoica, tânărul de 17 ani din Cisnădie care l-a ucis pe tatăl iubitei sale, pentru că nu era de acord cu dragostea lor, și-a primit pedeapsa.

În luna aprilie a acestui an, localnicii din Cisnădie erau șocați de o crimă cumplită, petrecută în orașul lor. Protagoniștii, doi tineri de 17 și 15 ani și tatăl fetei, un bărbat de 42 de ani, care nu a văzut niciodată cu ochi buni povestea de dragoste dintre cei doi.

Horaţiu Stoica, un adolescent de 17 ani şi iubita lui, Maria Gârlescu, de 15 ani, erau împreună de aproape un an de zile. S-au cunoscut când fata era elevă la o şcoală generală iar el, la un liceu din oraş, şi de multe ori se refugiau în locuinţa pe care tânărul o împărţea doar cu bunica lui, părinţii fiind plecaţi în Spania. Fata a recunoscut că tânărul a fost violent şi cu ea, iar când se certau spunea că o ameninţa că-şi ia viaţa.


 
Dragostea lor însă nu a fost niciodată acceptată de familia fetei pe motiv că, susţinea adolsecenta, iubitul ei ar fi consumat etnobotanice.

În după-amiaza zilei de 23 aprilie, fata s-a refugiat din nou cu iubitul ei în casa acestuia. „Am fost acolo şi după aia m-a sunat tati şi m-a întrebat unde sunt, i-am spus că pe drum şi eram acolo şi a venit acolo şi nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au certat în curte, nu ştiu ce a făcut el, eu n-am fost acolo, am fost mai departe”, a povestit adolescenta, îngrozită, la o zi după teribila crimă.

În timpul scandalului, tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt de trei ori bărbatului în abdomen. A fost dus imediat la spital şi operat de urgenţă, însă în noaptea de 23 spre 24 aprilie inima lui a încetat să mai bată.

Maria Gârlescu şi tatăl ei, Marian Gârlescu, bărbatul ucis la Cisnădie



Acum, tânărul va plăti scump pentru fapta lui. Magistrații Tribunalului Sibiu l-au condamnat la 4 ani și 11 luni de închisoare pentru omor. Sentința nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel atât de tânărul de 17 ani cât și de soția bărbatului ucis și de procurori.

Dosarul va fi judecat acum la Curtea de Apel Alba Iulia.


Horatiu Stoica, autorul crimei de la Cisnadie - Sursa foto: Facebook
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite