Tânăra rănită în accidentul de pe Alba Iulia, internată la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 24 de ani, grav rănită în cumplitul accident petrecut marți noaptea pe Șoseaua Alba Iulia, a fost operată de urgențăă și este internată la Terapie Intensivă.

Tânăra se afla împreună cu iubitul ei, doi frați ai acestuia și un prieten într-un autoturism Volkswagen. Pe Șoseaua Alba Iulia, mașina s-a izbit violent de un autobuz aparținând societății locale de transport în comun. În urma impactului mașina s-a rupt practic în două și a ricoșat în alte două autoturisme. IMAGINI CUTREMURĂTOARE Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident cumplit, la Sibiu. Mașina în care se afla a izbit un autobuz și s-a rupt în două

Tânărul de 19 ani, aflat pe bancheta din spate, a fost proiectat afară din mașină și a murit pe loc. Fratele lui, aflat la volan, avea permis de nici o lună de zile. Acesta a scăpat doar cu câteva zgârieturi, însă fata a ajuns la spital în stare gravă, fiind operată de urgență.

”Pacienta de 24 de ani din Sibiu, internată pe secţia Chirurgie II în urma unui accident rutier a fost diagnosticată cu politraumatisme, ruptura de splină, fracturi toracice costale hemitorace stâng şi traumatism cranian. Pacienta a fost operată, splina nu i-a fost scoasă ci suturată în patru locuri, ţinând cont că vârsta a permis o intervenţie de acest fel. Pacienta se află in momentul de faţă la terapie intensivă iar starea ei este stabilă”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite