Tâlhării în lanț în pe DN 14. Hoții legau paznicii și furau materiale de construcții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Patru bărbați au fost ridicați de polițiștii sibieni, aceștia fiind autorii mai multor tâlhării comise pe drumul național 14, unde se desfășoară ample lucrări de reabilitare. Hoții intrau în punctele de lucru ale firmelor de construcții, legau paznicii și furau materiale de construcții.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, sunt autorii a nu mai puțin de cinci tâlhării, toate cu mod de operare identic. Aceștia intrau în punctele de lucru ale firmelor de construcții, legau paznicii și furau materiale de construcții.

Mai mult, polițiștii au stabilit că bărbații au la activ, pe lângă tâlhării, și o serie de furturi comise la Mediaș.

”În continuarea cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au stabilit faptul că cei patru suspecţi au comis şi alte fapte pe raza de competenţă a Poliţiei Municipiului Mediaş, respectiv două furturi din auto, două infracţiuni de tâlhărie comise asupra angajaţilor a două societăţi comerciale (faptele s-au produs în municipiul Mediaş, victime fiind gestionarii celor două societăţi) şi o infracţiune de furt de plăcuţe de înmatriculare, plăcuţe ce au fost montate pe un autoturism pe care suspecţii l-au folosit la comiterea unei tâlhării”, precizează Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunerea de arestare preventivă, fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a trei dintre ei şi cercetarea în stare de libertate a celui de-al patrulea.




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite