Taissia are nevoie de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taissia are nevoie de ajutor
Taissia are nevoie de ajutor

Taissia Ştefana Dinu, o minune de fetiţă de doar 7 ani, are mare nevoie de ajutor. O operaţie la mânuţă, care îi poate oferi şansa unei vieţi normale, costă 8.100 de euro, iar micuţa şi părinţii ei fac apel la toţi oamenii cu suflet să întindă o mână de ajutor.

Are doar 7 ani, şi cea mai mare bucurie a ei erau orele petrecute la grădiniţă, în mijlocul copiilor, şi după cursuri, în bazinul de înot. Acolo, în bazin, antrenoarea a văzut în ea un copil care poate face performanţă, la rezistenţă şi la sărituri era cea mai bună din grupa ei de vârstă.

Zâmbetul, povestea din bazinul de înot şi jocurile de la grădiniţă s-au frânt însă brusc anul trecut când, după o căzătură aparent banală, micuţa a acuzat dureri puternice de mână. A urmat un lung şir de vizite la medici, şi un diagnostic cumplit, chist osos anevrismal.

În luna februarie, cu ajutorul formularului E 112, Taissia a fost operată la o clinică din Germania.

“S-a făcut rezecţia şi reconstrucţia umărului, s-a apelat la banca lor de oase. Au urmat 10 zile în care a stat imobilizată în corset şi pe 23 aprilie o altă intervenţie chirurgicală”, povesteşte Adelina Dinu, mama Taissiei.

8.100 de euro, preţul unei vieţi normale

Acum, micuţa se află în faţa celui mai mare hop din viaţa ei. Tija pusă în mânuţă la prima intervenţie chirurgicală trebuie extrasă, tot în Germania, iar operaţia, programată pe 9 iulie, costă 8.100 de euro.

Micuţa mai are două surori şi singurul venit al familiei, exceptând alocaţiile copiilor, este salariul mamei, de 1.400 de lei. Pentru că le este imposibil să acopere suma, părinţii şi Taissia fac un apel de suflet la oamenii de bine, care pot da o mână de ajutor.

Conturile bancare sunt deschise pe numele DINU TAISSIA ŞTEFANA la Banca Carpatica:
-RO79CARP 0336 0079 0845 RO01-în RON
-RO36CARP 0336 0079 0845 EU01- în EURO

Mâini unite pentru Taissia


În sprijinul Taissiei, astăzi, vin şi mămicile cu suflet din Sibiu, strânse sub umbrela asociaţiei umanitare Mâini Unite.

Asociaţia organizează un spectacol umanitar începând cu ora 18:00, la Biblioteca Astra, corpul B, sala de lectură, unde sunt aşteptaţi cu sufletul cald şi cu braţele deschise toţi cei care, cu un efort cât de mic, o pot ajuta pe Taissia să zâmbească din nou.    




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite