Tabără pentru copii creativi la Cisnădioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabăra Play Arts se desfăsoară ub motto-ul "Să ne jucăm învățând și să învățăm jucându-ne!" si este o tabără dedicată copiiilor veseli și creativi cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, care se va desfăsura în Cisnădioara la Elimheim.

CITIŢI ŞI:

Azi se dă startul la ARTmania

Helloween concertează în Piaţa Mare a Sibiului

Fii voluntar la Festivalul Internaţional de Film!

Timp de cinci zile copiii o să participe la ateliere de muzică, teatru și arte plastice conduse de coordonatori experimentati si cunoscuti in perimetrul artelor pentru copiii și vor face drumeții în care o să descopere alături de echipa noastră frumusețile naturii. Ca un plus pentru copii, ne-am gândit să îi învățăm si cântecele si jocuri în alte limbi, astfel ajutându-i să isi dezvolte apetitul pentru limbi străine ca: engleză, germană, italiană, franceză.

„Ne propunem stimularea creativițății și a imaginației, formarea spiritului de muncă în echipă și totodată să trezim interesul acestora pentru valori culturale, artistice și pentru limbi străine - toate acestea prin intermediul artei ca joc și joacă”, spun organizatorii acestei tabere.

Copiii vor avea posibilitatea să prezinte publicului creațiile lor în cadrul expoziției Play Arts. Aceasta va avea loc la începutul lunii septembrie în Sibiu. Materialele pregătite de copii în cadrul atelierului de arte plastice vor fi expuse spre vânzare iar banii strânși vor fi donați Asociației Salvează Vieți.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite