TUPEU DE MINISTRU - Ministrul Economiei, Ion Ariton a luat maşina Poliţiei, ca să treacă de un blocaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ariton, ministrul Economiei
Ion Ariton, ministrul Economiei

Ministrul Economiei, Ion Ariton, nu a mai avut răbdare să aştepte, ca orice „muritor“, în coloană, la un accident petrecut la Tălmaciu.

CITIŢI ŞI:

Accident cu doi răniţi la Tălmaciu

Apelurile de urgenţă la 112, ajung direct la poliţiştii de serviciu din judeţul Sibiu

Ministrul Economiei s-a folosit de funcţie, sâmbătă seară, pentru a ajunge mai repede acasă. Grăbindu-se, probabil, să ajungă mai repede alături de familie, ministrul Ariton a trecut cu maşina pe care o are la dispoziţie de la Guvern, pe lângă coloana de câţiva kilometri care s-a format pe DN7, pe sensul de mers dinspre Râmnicu Vâlcea, spre Sibiu, din cauza unui accident. Ajuns la locul accidentului, Ariton a constatat că un TIR se oprise de-a latul drumului şi nu putea trece. Drept urmare, a apelat la o soluţie „de urgenţă“. Ministrul Economiei a mers pe jos 100 de metri şi s-a urcat într-o maşină a Poliţiei Rutiere, care a plecat în trombă, cu girofarurile aprinse, către Sibiu. Întrebat ce face, Ariton a pălit la vederea reporterului „Adevărul de Seară“.

„Bună seara! Mulţumesc bine. Mă grăbesc... Nu mai am ce să vă spun... La revedere“, a comentat Ariton, în timp ce urca în maşina de Poliţie.

Poliţia l-a ajutat oficial pe Ariton
Şeful IPJ Sibiu, Tiberiu Iulian Ivancea, a explicat că poliţiştii au acţionat conform legii, care spune că, în situaţii deosebite, care impun deplasarea de urgenţă, pot beneficia de însoţirea cu echipaje ale poliţiei rutiere şi miniştrii din Guvernul României.

„Întrucât autovehiculul cu care se deplasa domnul ministru Ariton era blocat în trafic, circulaţia fiind temporar restricţionată din cauza unui accident rutier, iar însoţirea nu era posibilă, s-a luat măsura transportării acestuia cu un autovehicul din dotarea Serviciului Rutier“, se arată în răspunsul oficial dat de IPJ Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite