TRENDS by Adina Buzatu, pe scena Feeric Fashion Days de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-ul Adinei Buzatu va începe la ora 21:00, în Piața Mică
Show-ul Adinei Buzatu va începe la ora 21:00, în Piața Mică

Show-ul de modă masculină al creatoarei Adina Buzatu va încheia cel mai important festival de creație vestimentară și artă contemporană din Romania.

Consecventă stilului său inovativ Adina Buzatu nu ezită să-i surprindă pe admiratorii TRENDS by Adina Buzatu prin fiecare eveniment pe care îl organizează, demonstrând că dacă "haina nu-l face pe om", atitudinea este în schimb definitorie!

Invitată specială la Feeric Fashion Days 2012, cel mai mare festival de modă din România, ce se desfășoară în această săptămână la Sibiu, cunoscuta stilistă a pus la cale două show-uri spectaculoase pentru ziua de sâmbătă, 30 iunie.

Primul se va desfășura în clădirea Primăriei din Sibiu, iar cel de-al doilea în încheierea festivalului, la kilometrul 0 din Piața Mică. Modelele vor prezenta cele mai în vogă ținute TRENDS by Adina Buzatu pe muzica interpretată la nai de Nicolae Voiculeț.

"În plină perioadă a globalizării eu aleg identitatea. Eu mă străduiesc să creez o identitate vestimentară fiecărui bărbat prin felul în care poarta ținutele TRENDS by Adina Buzatu. Nicolae Voiculeț promovează identitatea noastră culturală pe marile scene ale lumii. Când te raportezi la același sistem de valori, apar întodeauna și întâlnirile profesionale. Îi invit așadar pe toți cei care sunt la Sibiu sâmbăta aceasta, la ora 21:00, în Piața Mică, la un spectacol cu totul aparte!" spune Adina Buzatu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite