Sibiu: Un TIR a înfipt o Dacie într-o cruce (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Un TIR a înfipt o Dacie într-o cruce (GALERIE FOTO)
Sibiu: Un TIR a înfipt o Dacie într-o cruce (GALERIE FOTO)

O sibiancă în vârstă de 57 de ani a murit pe loc iar soţul şi fiul acesteia sunt răniţi după ce un TIR i-a proiectat cu maşină într-o cruce de pe marginea Drumului Naţional 1, la trei kilometri de Cristian. Accidentul s-a petrecut luni, în jurul prânzului.

Cei trei se aflau într-o Dacie 1310, condusă de capul familiei, în vârstă de 59 de ani, în dreapta fiind soţia iar în spate fiul de 32 de ani.  Împrejurările de producere ale accidentului nu sunt încă lămurite, dar din primele cercetări reiese că şoferul Daciei a vrut să vireze la stânga. Manevra lui nu a fost însă observată de şoferul turc al unui TIR care circula în spatele lui şi care a acroşat Dacia din spate. Maşina a fost proiectată în dreapta, în afara drumului şi s-a înfipt exact într-o cruce metalică pusă în memoria unei alte victime decedată într-un accident rutier, pe care a scos-o din pământ. TIR-ul în schimb, s-a oprit în câmp la aproape o sută de metri distanţă de drum.
Impactul a transformat Dacia într-un ghem de fiare, iar femeia aflată în dreapta nu a mai avut nicio şansă. În schimb şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, fiind internat însă în stare de şoc, în timp ce fiul său are multiple contuzii şi un traumatism cranio-cerebral sever.
Singurii martori ai accidentului au fost un alt şofer turc care mergea în faţa celui care a provocat accidentul şi un şofer din Alba, care a auzit bubuitura şi a văzut TIR-ul ieşind în decor. “A fost o bubuitur[ puternică şi am văzut cum tirul a sărit şanţul. Am oprit imediat, a venit Poliţia, Salvarea. Din spate au luat un băiat plin de sânge. Femeia murise deja” a povestit Ferencz Ezechil.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite