TIFF s-a încheiat aseară şi la Sibiu. A adunat, în total, peste 10.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania s-a încheiat aseară, în ropote de aplauze, cu premiera filmului de animaţie „Fantastic Mr. Fox”, ultimul film regizat de Wes Anderson.

CITEŞTE ŞI:

Au tras frânghia pe zăpadă, în plină caniculă !

În Mediaş s-a înfiinţat Aleea Şahiştilor

Primăria Sibiu cheltuie milioane de lei ca să comaseze mai multe şcoli

Deşi un film la prima vedere pentru copii, „Fantastic Mr. Fox” a fost şi pe placul adulţilor, care au gustat din plin fiecare năzbâtie făcută de personajul principal, interpretat de George Clooney. Pelicula lui Wes Anderson este o adevărată capodoperă, fiind realizată cadru cu cadru, o animaţie brută dar extrem de spectaculoasă. Micuţii sibieni au venit în Piaţa Mică încă de la ora 20, ca să fie siguri că vor prinde un loc la premieră.

Tot aseară, la Teatrul de Vară a rulat un documentar şocant dar expresiv, „Fiii Cubei”, o poveste magistrală a celei mai bune şcoli de box din lume, cea cubaneză, care creează sportivi de performanţă pe bandă rulantă însă într-o manieră mai puţin ortodoxă.

Spectatori din toate părţile

Festivalul Internaţional de Film Transilvania a adunat în total peste 10 mii de spectatori la proiecţiile din Piaţa Mică, Centrul Cultural Habitus şi Teatrul de Vară. Cele mai vizionate filme au fost „Eu când vreau să fluier, fluier”, documentarul „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu” şi ultima capodoperă a lui Radu Gabrea, „Mănuşile Roşii”.

TIFF Sibiu 2010 a fost organizat cu sprijinul Consiliului Local, al Primăriei Municipiului Sibiu şi al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Parteneri principali sunt EuroGsm, BenQ, News Outdoor, Buonavista Banqueting şi hotelul Ibis. Partener de promovare, Cameleon PR&Events.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite