TAROM trimite specialişti la Sibiu pentru a cerceta probleme tehnice apărute ieri la o aeronavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de compania Tarom, pasagerii care ar fi trebuit să plece de la Sibiu către Munchen şi cei care fi trebuit să ajungă la Sibiu de la Munchen au fost programaţi pe alte zboruri ale companiei.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Avion ţinut la sol de o defecţiune, pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Cursa a fost anulată!

Avion ţinut la sol de o defecţiune, pe Aeroportul Internaţional Sibiu

"Pasagerii afectaţi de această anulare sunt programaţi pe alte curse până la destinaţia finală, conform biletelor de avion pe care le deţin şi primesc asistenţă pe Aeroportul din Sibiu conform Regulamentului EC261/2004, cu privire la drepturile pasagerilor", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, un număr de 27 de persoane ar fi trebuit să plece de la Sibiu către Munchen, iar nouă pasageri erau programaţi pentru cursa Munchen - Sibiu.

Reprezentanţii Tarom au anunţat, de asemenea, că o echipă de specialişti ai companiei urmează să se deplaseze de la Bucureşti la Sibiu pentru a stabili exact natura defecţiunii survenite la aeronava de tipul ATR 42-500, care trebuia să efectueze zborul.

"O echipă tehnică a Tarom se va deplasa la Sibiu pentru a inspecta aeronava şi a lua măsurile necesare pentru remedierea problemei", se mai arată în comunicat.

Cursa aeriană Sibiu - Munchen a companiei Tarom, care trebuia să decoleze vineri, la ora 10.00, nu a putut pleca din cauza unor defecţiuni tehnice, iar ulterior zborul a fost anulat.

Reprezentanţii companiei Tarom au declarat că mecanicii au observat existenţa unor defecţiuni tehnice, motiv pentru care avionul nu a mai decolat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite