Sute de oferte de angajare, la Târgul de cariere de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la ediția de toamnă a celei mai mari rețele de târguri de cariere din țară și din Republica Moldova, care revine pe plan local, în 25-26 octombrie în Sibiu, la Centrul de Afaceri.

Participanții la acest târg vor putea intra în contact direct cu angajatori precum Arvato Bertelsmann și Terapia Ranbaxy, AIESEC, AROBS Transilvania, AtandeNet, Ceprocs, CGS, Continental Automotive Systems, ITNT, Kromberg & Schubert, Manpower, Scandia, Stefanini, dar și alții.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. Angajatorii care și-au confirmat deja prezența la aceste târguri se regăsesc la adresa http://www.targuldecariere.ro/angajatori.php

În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat "Antrenament pentru cariera ta", iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite