Sute de medieşeni au petrecut în centrul oraşului, de Ziua Recoltei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au impresionat publicul. Foto Primăria Mediaş
Copiii au impresionat publicul. Foto Primăria Mediaş

Produsele tradiţionale delicioase şi spectacolul folcloric au fost „ingredientele“ care au contribuit la reuşita evenimentului

CITIŢI ŞI

Săptămâna democraţiei locale la Mediaş

Manifestarea  a debutat cu  o slujbă de binecuvântare a recoltei, după care copiii de la  grădiniţele din oraş şi-au prezentat costumele de toamnă.

Invitaţii au trecut ulterior la vizitarea standurilor producătorilor, dar şi a celor amenajate de elevii unităţilor şcolare medieşene. Concursul „Cămara Tradiţională“ ajuns la cea de a treia ediţie a  avut un număr record de participanţi reunind 21 de gospodine şi reprezentanţi ai şase şcoli.

Mai mult, medieşenii prezenţi în piaţa din faţa primăriei au asistat la un amplu program artistic susţinut de Ansamblul Purtata Mediaş şi de  unităţilor de învăţământ medieşene.

„Evenimentul de anul acesta a fost unul reuşit atât din punct de vedere organizatoric, cât şi al numărului de participanţi. Pentru prima dată am implicat în organizare şi Consiliul Local al Tinerilor şi îmi doresc ca împreună an de an să pregătim surprize medieşenilor. Vreau să îi felicit pe toţi copiii care au participat la Ziua Recoltei, aceştia dând dovadă de talent şi implicare, dar şi pe gospodinele care ne-au încântat cu produse de o foarte bună calitate şi ingenios prezentate“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.



Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite