Sute de cărţi valoroase, la Biblioteca „Astra“ din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ediţia de anul trecut a fost una de succes. Foto arhivă
Ediţia de anul trecut a fost una de succes. Foto arhivă

Acestea sunt prezentate în cadrul Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă. Devenit deja o tradiţie pentru Sibiu, evenimentul aduce şi anul aacesta o serie de vernisaje, lansări de carte, concerte şi recitalui de poezie

Cele mai valoroase edituri de profil din întreaga ţară s-au întâlnit în aceste zile la Sibiu, în cadrul ediţiei a XI-a a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă.

Până duminică, sibienii se pot bucura de cele mai noi apariţii editoriale şi se pot delecta cu evenimentele propuse de organizatori. „Târgul de carte este onorat de prezenţa unor personalităţi teologice şi literare, care vor susţine conferinţe, dezbateri sau vor prezenta câteva din cele mai atractive titluri propuse de editori“, spune Florinela Anca Vasilescu, din partea Bibliotecii „Astra“.

Program complex
Astfel, cei care vizitează târgul în această seară, vor putea lua parte, între orele 17.00 şi 18.30, la lansarea a nu mai puţin de şase cărţi. Ziua de mâine începe vernisarea unei expoziţii şi prezentarea unei scenete, ambele ale copiilor de la Grădiniţa nr 38. Un film de animaţie, alte câteva lansări de carte, un recital de poezie interpretat de actriţa Manuela Golescu şi un concert coral susţinut de Corul de Cameră „Caedonia“, vor completa penultima zi a evenimentului. De asemenea, duminică, în închidere, va avea loc o festivitate de premiere a editurilor participante la eveniment.

Târgul de Carte şi revistă Religioasă mai poate fi vizitat mâine, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 19.00. Intrarea publicului este liberă. Evenimentul este organizat de Asociaţia Scriptus Sibiu, cu sprijinul Mitropoliei Ardealului, al Bibliotecii Judeţene „Astra“ Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite