Studenţii militari donează sânge, în cadrul festivalului „Unifest“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii vor continua campania de donare şi pe viitor
Studenţii vor continua campania de donare şi pe viitor

Acţiunea are loc de astăzi până miercuri şi va fi organizată în cadrul „Unifest“,  festival ce reuneşte o serie de evenimente culturale, academice, sociale şi sportive

Zeci de studenţi din cadrul Academiei Forţelor Tereste „ Nicolae Bălcescu“ vor merge, începând de astăzi, la centrul de donare din cadrul Spitalului Judeţean, în încercarea de a-şi ajuta pe cei aflaţi în suferinţă. 

Organizată sub sloganul „ Donează viaţă“, acţiunea are scopul de a creşte baza de sânge existentă la nivelul Sibiului. „  De astăzi până miercuri, între orele 9.00 şi 10.00, la Centrul de donare vor merge, în medie, 15 studenţi din cadrul AFT. Acţiunea nu se va încheia însă miercuri, noi urmând să cerem aprobarea ca această campanie să continue şi să se desfăţoare periodic“, a spus Alin Vicliuc, student la AFT.

Activităţi diverse

Campania de donare nu este însă singurul eveniment organizat de studenţii militari, în cadrul „Unifest“. Tot luni, de la ora 17.30, pe platoul Academiei va avea loc un concert susţinut de Dj Project, iar de la ora 19.00, cei mai mici dintre studenţi se vor „ lupta“, la Balul Bobocilor. Evenimentul va avea loc în Clubul Kapital.

„ Dorim ca prin intermediul evenimentelor organizate în cadrul acestui proiect să aducem un plus de cultură, să promovăm simţul civic şi nu în ultimul rând, vom încerca să promovăm imaginea Academiei în rândul studenţilor şi elevilor civili“, a adăugat Alin Vicliuc.

Unifest continuă până joi, la Sibiu, şi include, printre altele, dezbaterea „ Student în România“, care va avea loc miercuri, la Cercul Militar, expoziţia de fotografie „ Uni(formă) şi fond“ şi o seară studenţească, programată pentru joi seara, în Imperium.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite