Studenţii facultăţilor sibiene mai au o şansă să se înscrie în AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii sunt aşteptaţi în AIESEC (foto arhivă)
Studenţii sunt aşteptaţi în AIESEC (foto arhivă)

Sub acronimul „1000+ ways of global change“, membrii AIESEC Sibiu îi cheamă pe tinerii studenţi să se înscrie în organizaţie.

Campania de recrutare AIESEC Sibiu, începută la 1 octombrie, a strâns până în prezent, 50 tineri, din facultăţile de Inginerie, Litere şi Arte, Ştiinte Economice, Medicină şi Ştiinţe Politice, pentru a avea parte de experienţa integrată.


„Obiectivul a fost, încă de la început, de a atrage 40 de tineri. Au fost mulţi care au aplicat. Dintre aceştia vor fi selectaţi 40“, spune Alexandru-Gabriel Glod, vice-preşedinte marketing la AIESEC Sibiu. Campania continuă astăzi şi mâine, cu două prezentări care vor avea loc la Facultatea de Jurnalistică, respectiv la Universitatea Alma Mater, de la orele 19.00.

AIESEC le oferă membrilor săi un ciclu de dezvoltare personală, pe trei arii de activitate, mai exact Leadership, adică oportunitatea de a conduce o echipă, un proiect sau un departament, dar şi Exchange, stagii internaţionale în reţeaua globală AIESEC, menite să dezvolte participanţii prin cunoaşterea de noi culturi, prin munca într-un colectiv cultural diferit şi prin dezvoltarea unei gândiri globale. De asemenea, membrii pot beneficia de un mediu global de învăţare.

Formulare online
Toate acestea vin să susţină viziunea AIESEC, de a oferi o schimbare prin dezvoltarea potenţialului uman. Studenţii donici să intre în organizaţie pot completa formularul de pe site-ul oficial http://www.aiesec-sibiu.ro/, până mâine inclusiv.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite