Sibiu: Studenţi din toată ţara se întrec în dans la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de dansatori din toaţă ţara participă, de astăzi până duminică, la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans, care se va desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Primele demonstraţii vor fi făcute chiar în această seară, de la ora 19,00, evenimentul fiind anunţat de organizatori ca un „maraton de spectacole, care va aduce publicului sibian trei seri de neiutat“.

Concurs pe cinci sectiuni

Primele două zile sunt dedicate competiţiei, concursul fiind organizat pe cinci secţiuni: ansambluri, formaţii, grupuri, duete şi solo. În plus, cea de-a doua zi va fi deschisă de spectacolul „Regina Margot“, prezentat de compania Microbis. „Este un spectacol de dans, teatru şi muzică, menit să evidenţieze lupta religioasă dintre numite formaţiuni, care, din păcate, mai există si astăzi“ a explicat coregraful Hugo Wolf.În ultima seară a spectacolului, Compania de Dans „Kud Abrasevic“ din Serbia va oferi încă un spectacol inedit, care va fi urmat de decernarea premiilor. Compania de dans care va oferi cel mai bun moment va fi răsplătită cu trofeul festivalului, însă vor fi premiate şi cele mai bune coregrafii, cei mai buni dansatori sau cea mai populară formaţie. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite