Străzi din centrul istoric al Sibiului închise pentru lucrări în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea efectuează intervenţii la reţelele de canalizare şi cabluri pe mai multe străzi din oraş.

CITIŢI ŞI:

Trafic restricţionat pe 8 străzi din Sibiu

Reparaţiile la pista Aeroportului Sibiu încep abia în noiembrie

Creditul BERD de 11,5 milioane de euro aprobat în ultima clipă de Executiv

Sibienii care au drum în zona centrală a oraşului şi nu numai, trebuie să evite accesul efectuat în Centrul Istoric prin intermediul străzii Mitropoliei. Asta pentru că azi şi mâine vor avea loc lucrări de refacere a pavajului pe strada Alexandru Odobescu. Pentru realizarea acestor lucrări strada va fi închisă traficului.

Aceeaşi măsură va fi luată şi pe strada Mitropoliei, de la  intersecţia cu strada Tribunei, dat fiind faptul că circulaţia în zonă se desfăşoară în regim de sens unic. „Traficul de pe strada Tribunei va fi dirijat înainte sau la stânga”, a explicat primarul Klaus Iohannis. Tot sâmbătă şi duminică, firma Sistem Yapi va realiza două guri de scurgere pe Şoseaua Alba Iulia, în zona străzilor Agârbiceanu şi Grâului. „Pentru realizarea acestor lucrări este nevoie de închiderea unei benzi de circulaţie de pe fiecare sens, alternativ” a mai spus edilul şef.

Modificări în trafic

Tot în acest weekend vor avea loc şi câteva modificări importante pentru conducătorii auto din Sibiu. Pe Revoluţiei, la intersecţia cu Noica şi Berăriei, va fi amplasat un semn de Stop, astfel că Noica va deveni drum cu prioritate. Pe Cibinului, se va institui sens unic şi pe porţiunea dintre Morilor şi Malului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite