Strada Siretului reabilitată cu 5,2 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a finalizat lucrările de amenajare a reţelelor tehnico-edilitare şi a infrastructurii rutiere pe strada Siretului, aceasta fiind redată traficului.

CITIŢI ŞI:

Nu se mai eliberează avize de săpătură în municipiul Sibiu

Lucrări de gaz pe încă şase străzi din Sibiu

Traficul de tranzit deviat din nou prin Centrul Sibiului

Lucrările pe strada Siretului au fost de lungă durată datorită faptului că reabilitarea reţelelelor de utilităţi a implicat lucrări foarte complexe. A fost înlocuită o conductă magistrală de apă, ceea ce a presupus lucrări ample şi o săpătură mai adâncă (la 6 metri). Societatea de gaz a efectuat de asemenea lucrări de anvergură la reţeua proprie care au presupus inclusiv înlocuirea magistralei de gaze naturale. "Acestea au fost lucrari executate şi plătite de către societăţile deţinătoare de reţele. Valoarea totală a contractului de lucrări a fost de 5.236.420 lei", a explicat primarul Klaus Iohannis.

Parcare de tip „verde”
Contractul pentru execuţia lucrărilor pe această stradă a fost semnat cu asocierea SC Energie Termică SA / SC DPC SA/SC Sinecon SA. Constructorii au reabilitat reţeaua de apă şi canalizarea pluvială şi au refăcut infrastructura rutieră.

După finalizarea lucrărilor de înlocuire a reţelelor, constructorii au turnat asfalt pe carosabil şi trotuare, au amenajat o parcare de 69 de locuri şi încă 67 de locuri de parcare verde, plus alte locuri de parcare pe carosabil. Pe această stradă au fost create şi 4 staţii de autobuz. Reţelele aeriene de fibră optică au fost coborâte înainte de începerea lucrărilor de reabilitare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite