Strada Nicolaus Olahus intră de luni în reparații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DPC va interveni pe această stradă pentru refacerea carosabilului. Va fi frezat asfaltul atât de pe stradă cât şi de pe trotuare. Lucrările vor fi efectuate sub trafic şi vor fi finalizate în aproximativ două săptămâni.

De asemenea, pe Calea Turnişorului se continuă cu săpătura generală pe tronsonul dintre strada Frigoriferului şi Şoseaua Alba Iulia. ”Şi în Cartierul Tineretului se lucrează la infrastructură pe strada Deventer, strada Berlin şi pe Aleea Tonitza. Pe strada Viitorului se lucrează la canalizare pluvială, la gurile de deversare şi se lucrează la trotuare şi la pista pentru biciclete între Moara de Scoarţă şi Smighelschi”, anunță reprezentanții municipaltății.

Cât privește pachetele BERD, în următoarele luni vor începe lucrările pe încă 12 străzi: Reşiţa, Maşiniştilor, T. Arghezi, Dobrogei, Gh. Şoima, George Topârceanu, Gheorghe Asachi, strada Măgheranului, strada Teilor – deja licitate sau în procedură de licitaţie şi Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei şi Calea Guşteriţei, care urmează să fie licitate până la sfârşitul acestei luni.

”Lucrările la noul pod peste Cibin avansează de asemenea foarte bine. Infrastructura podului a fost finalizată. În prezent, structura de beton pentru carosabilul podului a fost turnată, a fost aşezată hidroizolaţia şi urmează să se toarne straturile asfaltice. Constructorul lucrează în acelaşi timp şi la aleile pietonale de sub pod, la zidul de sprijin şi la scările de acces. Vor fi realizate apoi şi racordurile cu străzile adiacente podului”, mai spun reprezentanții Primăriei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite