Sibiu: Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Ştiri pe scurt
Sibiu: Ştiri pe scurt

“Adevărul de Seară” vă prezintă cele mai importante titluri din ediţia de astăzi.

Aproape 800 de câini comunitari sterilizaţi
Campania de strerilizare a maidanezilor, începută în 6 mai,  de Fundaţia Vier Pfoten, în colaborare cu Primăria Sibiu, a ajuns la final. În cele două luni în care au fost în Sibiu, membrii Fundaţiei s-au aflat în toate cartierele oraşului şi au sterilizat în total 778 de câini. Reprezentantii Fundaţiei vor reveni în Sibiu până la sfârşitul anului, pentru o nouă campanile de sterilizare a câinilor comunitari.

Alcool confiscat la Mediaş
Poliţiştii sibieni au efectuat ieri mai multe percheziţii atât domiciliare, cât şi în depozitul unei societăţi comerciale, toate situate în municipiul Mediaş. În urma acţiunii s-a confiscat alcool de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei.  La punctul de lucru al societăţii comerciale au fost identificate 2.238 sticle care conţineau băuturi spirtoase, fără timbru de marcaj fiscal.

Rămân în arest
Inculpaţii din lotul “Sibiu”, despre care anchetatorii susţin că sunt membri ai unei grupări care a încercat în ultimii doi ani să-şi impună supremaţia în lumea interlopă din judeţ, rămân şi în următoarele 30 de zile în stare de arest preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia a respins, ca nefondate recursurile declarate de cei 12 inculpaţi. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite