Sibiu: Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Ştiri pe scurt
Sibiu: Ştiri pe scurt

„Adevărul de Seară“ vă prezintă cele mai importante ştiri din ediţia de astăzi, pe scurt.

Sibieni judecaţi pentru evaziune fiscală
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a cinci inculpaţi pentru evaziune fiscală. Ovidiu Dinu, Codruţ Mircea Miriţă Adrian Andreescu, Dănuţ Meşter şi Toader Iagăru, în calitate de administratori ai SC Seltix Services SRL. Sibiu, SC D 33 A Service Invest SRL Sibiu şi SC Dea Service Invest SRL Sibiu, sunt acuzaţi că au creat împreună, un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, în dauna statului român.

Sala de sport de 1.000.000 de euro
Şcoala 18 din Sibiu a inaugurat de dimineaţă noua sală de sport. Este vorba de o investiţie de peste 1 milion de euro, dintr-o finanţare asigurată de Compania Naţională de Investiţii, terenul şi utilităţile fiind puse la dispoziţie de Primăria Sibiu. Noua sală de sport se întinde pe o suprafaţă de circa 1.700 metri pătraţi şi dispune de 150 de locuri pe scaune în tribune. Aceasta poate găzdui întreceri de volei, baschet, handbal şi tenis de câmp.

Apel pentru copii din Prislop
Sibienii sunt chemaţi să facă donaţii pentru copiii ce învaţă la şcoala din satul Prislop. Înaintea Crăciunului, la Răşinari va fi organizat un bazar cu vânzare, iar copiii şi învăţătoarele doresc să facă felurite ornamente pe care să le vândă, iar din acei bani să cumpere obiecte trebuincioase şcolii. Cine doreşte să doneze haine, încălţăminte sau alte lucruri ce pot fi de folos unor şcolari este rugat să sune la numărul de telefon 0745.320.343.

Sănătate mintală la locul de muncă
Cu sprijinul Comisiei Europene şi în parteneriat cu Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda, Fundaţia Romtens derulează în judeţul Sibiu un proiect cu tema promovării sănătăţii la locul de muncă. Astfel, mâine, 11 noiembrie, va avea loc un seminar cu participare internaţională în care se vor dezbate aspecte importante ale sănătăţii mintale şi ale impactului acesteia asupra productivităţii angajaţilor şi competitivităţii companiilor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite