Sibiu: Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Ştiri pe scurt
Sibiu: Ştiri pe scurt

Iată câteva din ştirile pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

Pieton lovit din cauza alcoolului
Un bătrân în vârstă de 86 de ani din Blăjel a fost accidentat duminică în timp ce traversa drumul naţional prin loc nepermis. El a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest  iar rezultatul a fost de 0,20 mg/l alcool în aerul respirat. Tot ieri dar în zona centrului comercial Şelimbăr o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, de data aceasta cu urmări mult mai grave. Şoferul, 21 de ani, din judeţul Vâlcea, este cercetat pentru vătămare corporală gravă.

Patinoarul se redeschide la sfârşitul lunii

Sibienii pasionaţi de patinaj au un nou motiv de bucurie, deoarece patinoarul se va întoarce în Piaţa Mare, pentru al doilea an consecutiv, la sfârşitul lunii. Acesta va fi inaugurat odată cu Târgul de Crăciun, în 28 noiembrie, şi va rămâne în centrul oraşului până în 3 ianuarie, însă este posibil să rămână deschis chiar până la primăvară, dacă vremea se dovedeşte favorabilă. Startul distracţiei va fi dat de Andra, care va susţine un concert deosebit pentru sibieni.

Program de iarnă la muzeu

Începand de ieri, Muzeul în Aer liber din Dumbrava Sibiului a trecut de ieri la programul de iarnă. Astfel, orarul de vizitare va fi de luni până duminică, între 9.00 şi 17.00. Vor fi deschise portile de acces la pavilionul principal si  ls Hanul din Tulghes, iar in zilele de duminica va fi deschisa si poarta dinspre malul lacului. Tarifele pentru perioada de iarnă, vor fi de 10 lei pentru adulţi şi de 2 lei pentru elevi, studenti şi pensionari.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite