Sibiu: Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Ştiri pe scurt
Sibiu: Ştiri pe scurt

Iată câteva din ştirile pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

Drum modernizat de la Răşinari la Orlat
Consiliul Judeţean va participa cu o cofinanţare de aproximativ 282.000 de lei la modernizarea drumului judeţean 106 D pe porţiunea Răşinari – Poplaca – Orlat. Este vorba de un tronson de aproximativ 17 kilometri. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 16,9 milioane de lei peste 98 la sută din bani venind prin Programul Operaţional Regional. CJ Sibiu va suporta şi TVA-ul aferent proiectului, urmând apoi să îl recupereze de la stat.

Lapte acru pentru elevii Şcolii nr. 4
Produsele distribuite în cadrul programului „Cornul şi laptele“ se află din nou în atenţia inspectorilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, după ce mai mulţi elevi de la Şcoala Generală nr. 4 s-au plâns că au primit lapte acru. Chiar dacă se află în perioada de valabilitate până în ianuarie 2010, reprezentanţii DSP au prelevat mai multe probe, iar dacă se constată că produsele ar fi putut pune în pericol sănătatea elevilor, firma va fi sancţionată.

Două incendii într-o jumătate de oră
Echipajele pompierilor au intervenit marţi la două incendii într-un  interval de o jumătate de oră. Primul a fost semnalat la o magazie de pe strada Frigoriferului, produs din cauza unui copil de 15 ani care s-a jucat cu focul, iar al doilea a avut loc în trafic, în apropiere de Apolul de Sus. O maşină care a intrat într-un parapet şi a ars complet, iar două persoane au ajuns la spital grav rănite.

Expoziţie la Primărie
Foto Club Orizont organizează vernisajul expoziţiei din cadrul salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, care va avea loc în data de 1 noiembrie ora 12.00 la Primăria Municipiului Sibiu – Sala de Expoziţii. Intrarea la Salon este liberă, lucrările rămânând expuse până în ultima zi a lunii noiembrie. “Este o expoziţie ce reuneşte lucrări din toate colţurile lumii, ce au ca temă reportajul sau o temă liberă lăsată la latitudinea fiecărui participant” spun organizatorii.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite