Steaua-Voinţa restricţionează traficul în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri anunţă că meciul de fotbal va restricţiona circulaţia pe mai multe străzi din zona stadionului municipal, între orele 15:00 şi 19:30.

CITIŢI ŞI:

Modificări şi restricţii în trafic,în municipiul Sibiu

Lucrările la cele 17 străzi aflate în lucru la Mediaş avansează bine

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, între orele 15:00 şi 19:30 traficul rutier va fi restricţionat pe str. Lomonosov de la intersecţia cu Calea Dumbrăvii, str. Şcoala de Înot de la intersecţie cu str. Lomonosov, str. Someşului de la intersecţie cu str. Lomonosov, str. Rennes de la intersecţie cu Bulevardul Victoriei, str. Emil Cioran şi Doctor Stâncă, str. Someşului de la intersecţie cu Parcarea Ibiss, str. Zaharia Boiu, str. N. Olahus de la intersecţie cu Calea Dumbrăvii, str. Dimitrie Anghel de la intersecţie cu Calea Dumbrăvii, str. Octavian Goga de la intersecţie cu Aleea Mihai Eminescu şi str. Miron Costin de la intersecţie cu str. Dimitrie Anghel.

„Conducerea Poliţiei Municipului Sibiu recomandă participanţilor la trafic, care vor circula în zona restricţionată, să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie şi semnificaţia indicatoarelor rutiere”, spune Anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite