Start pentru Săptămâna Tineretului în cel de al doilea oraş ca mărime al judeţului Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Mediaş, s-a dat startul Săptămânii Tineretului Medieşan. Timp de o săptămână, tinerii talentaţi se vor întrece în diferite competiţii sportive, de la şah şi table pâna la tenis de masă, baschet şi dans. 

CITIŢI ŞI:

Municipialitatea medieşeană a premiat olimpicii şi sportivii Mediaşului

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou de la Sibiu


În prima zi în jur de 50 de copii au concurat la şah şi table, urmând ca şi în zilele următoare competiţia să continue. De asemenea, a început competiţiile la tenis de masă care se desfăşoară la Clubul Romgaz. 

Concursurile de fotbal au loc şi astăzi începând cu ora 12.30 la Sala Sporturilor, iar cele de baschet se ţin între orele 9.00-16.00 la Clubul Sportiv Şcolar. În ceea ce priveşte competiţia de handbal-fete, aceasta va avea loc în data de 9 decembrie începând cu ora 12.30 la CSS. 

De asemenea, în cadrul Săptămânii Tineretului Medieşan va avea loc un concurs anti-drog în care se vor premia cele mai originale mesaje, afişe, spoturi audio sau video pe această temă, precum şi un concurs ECO la care va fi premiat cel mai original obiect confecţionat de copii din materiale reciclabile. Concursul ECO se va desfăşura joi, 8 decembrie, începând cu ora 11.00 la sediul primăriei, iar cel Anti-Drog va avea loc în data de 9 decembrie începând cu ora 10.00 în aceeaşi locaţie.

Câştigătorii fiecărui concurs vor merge într-o excursie de o zi în vacanţa de iarnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite