Start la punerea în posesie a tinerilor din Cartierul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luni, 10 septembrie, comisia constituită pentru evaluarea dosarelor şi atribuirea celor 125 de loturi de teren situate în Cartierul Tineretului  va începe punerea în posesie a tinerilor cărora le-a fost atribuit un lot de teren din acest nou cartier sibian.

Tinerii vor fi contactaţi telefonic, pe rând, pentru a merge în teren împreună cu reprezentanţii comisiei şi reprezentanţii serviciului Cadastru care le vor lotul de teren care le-a fost atribuit.

Tinerii convocaţi vor avea asupra lor cartea de identitate şi exemplarul lor din biletul pe care l-au extras din urnă pe care este înscris numărul topografic al lotului. În cazul în care nu se pot prezenta personal, beneficiarii pot fi reprezentanţi de o altă persoană care să fie împuternicită prin procură notarială.

Loturile vor fi atribuite în folosinţă gratuită, iar în termen de şase luni beneficiarii trebuie să întabuleze în evidenţele funciare dreptul de folosinţă gratuită a acestui teren. Tot în termen de şase luni beneficiarii trebuie să depună actele în vederea obţinerii autorizaţiei de construire, iar în termen de 1 an vor trebui să înceapă construcţia propriu-zisă a casei. În caz contrar dreptul de folosinţă gratuită va fi retras. După finalizarea locuinţei beneficiarul poate solicita cumpărarea terenului care i-a fost atribuit. 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite