Drumurile, locurile de muncă şi apa potabilă proastă, principalele nemulţumiri ale medieşenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Teodor Neamţu (foto Arhiva)
Primarul Teodor Neamţu (foto Arhiva)

În urma unui sondaj de opinie realizat de primăria Mediaş a rezultat că locuitorii oraşului sunt nemulţumiţi de gropile din asfalt şi de numărul scăzut al locurilor de muncă.

CITEŞTE ŞI:

Sondaj: 55 la sută dintre medieşeni cred că oraşul lor merge într-o direcţie bună

Primăria municipiului Mediaş a comandat un sondaj de opinie pentru a afla percepţia medieşenilor cu privire la diferite aspecte din oraş. Chestionarul a fost aplicat pe un eşantion de 1000 persoane cu vârste de 18 ani şi peste, neinstituţionalizate, cu domiciliul în localitate, perioada de culegere a datelor  a fost 22 noiembrie – 2 decembrie 2010, iar interviurile s-au desfăşurat la domiciliul subiecţilor.

La fel ca şi în anii precedenţi, starea drumurilor rămâne principală problemă, motiv pentru care atât în 2010, cât şi în 2011 o parte însemnată din bugetul local este alocată infrastructurii rutiere. Crearea de noi locuri de muncă, curăţenia şi calitatea apei potabile reprezintă următoarele probleme în viziunea medieşenilor. Pe de altă parte 58% dintre respondenţi sunt mulţumiţi de parcuri şi spaţii verzi, 48% sunt mulţumiţi de siguranţă şi ordinea publică, 67% sunt mulţumiţi de transportul în comun, 45% sunt mulţumiţi de oferta culturală, iar 70% sunt mulţumiţi de aspectul oraşului.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite