Spitalul din Cisnădie primeşte autorizaţie sanitară de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Cisnadie va fi redeschis la 1 septembrie
Spitalul din Cisnadie va fi redeschis la 1 septembrie

Spitalul Orăşenesc Cisnădie primeşte autorizaţia sanitară de funcţionare pentru toată structura organizatorică avizată de Ministerul Sănătăţii.

Autorizaţia de mediu eliberată pentru Spitalul Orăşenesc Cisnădie va fi reînnoită doar în 2014, când va expira cea acordată anterior.

Redeschiderea Spitalului Orăşenesc Cisnădie va fi dezbătută în şedinţa ordinară a Consiliului Local Cisnădie de joi, 23 august, proiectul de hotărâre fiind inclus pe ordinea de zi. În momentul de faţă, Primăria Cisnădie efectuează lucrări de amenajare, igienizare şi curăţenie în spital.

Ministerul Sănătăţii a avizat, în 2 august 2012, structura organizatorică a Spitalului Orăşenesc Cisnădie, înaintată de Primăria Oraşului Cisnădie. Unitatea sanitară redeschisă va include o secţie de medicină internă cu 30 de paturi, din care 15 pentru cronici, o secţie de pediatrie cu 25 de paturi, un compartiment de obstetrică-ginecologie cu 14 paturi, un compartiment ATI cu 3 paturi, plus camera de gardă.

În total, spitalul va avea 72 de paturi. În plus, într-unul din cele trei imobile se vor organiza cabinete medicale pentru ambulatoriu, precum şi două compartimente pentru spitalizare de zi (6 paturi pentru chirurgie generală şi 10 paturi pentru alte specialităţi medicale).

Unitatea medicală va include şi Farmacie, Laborator de analize medicale, Laborator de radiologie şi imagistică medicală.

Potrivit calendarului propus de liderii administraţiei publice locale, Spitalul Orăşenesc Cisnădie urmează a fi redeschis la data de 1 septembrie.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite