Spitalul de Pediatrie din Sibiu se extinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de mansardare a Spitalului de Pediatrie situat pe strada Pompeiu Onofreiu  începute anul trecut în octombrie au fost finalizate. Mansardarea a fost executată în acestă etapă pe corpul C şi parţial pe corpul D.

Spaţiul în suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi care a rezultat în urma extinderii prin mansardare este deja folosit pentru asigurarea fluxului corespunzător pentru probele de laborator care trec prin compartimentul bacteriologie. Spitalul de Pediatrie este acum acreditat RENAR şi pentru acest compartiment.

Fondurile pentru această lucrare au fost alocate din bugetul local. Contractul de execuţie al lucrărilor a fost atribuit firmei SC ROMCAS SRL Sibiu în urma unei proceduri de achiziţie, valoarea totală a acestuia fiind de 938.870 lei, fără TVA.

Lucrările au presupus ridicarea zidăriei, amenajarea noii şarpante, executarea compartimentărilor şi amenajarea reţelelor de utilităţi.

Se pregăteşte mansardarea corpului A

Corpul A al clădirii Spitalului de Pediatrie urmează să fie mansardat, spaţiul rezultat urmând să fie folosit şi de aparţinătorii copiilor internaţi în unitatea medicală. În prezent se parcurge procedura de achiziţie pentru contractarea lucrărilor de mansardare a acestui corp şi instalarea unui lift care să asigure accesul către noul spaţiu cu destinaţie medicală. Fondurile sunt alocate din bugetul local pentru anul 2012 şi însumează 2.000.000 lei. Lucrările vor începe chiar din acest an, pentru ca Spitalul de Pediatrie să dispună cât mai repede de acest spaţiu în suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite