Spitalul Judeţean primeşte bani de la Consiliul Judeţean pentru plata utilităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Clinic Județean Sibiu - Foto: Arhivă
Spitalul Clinic Județean Sibiu - Foto: Arhivă

Cea mai amre unitate sanitară din judeţ va primi 2,2 milioane de lei din partea Consiliului Judeţean Sibiu, pentru a-şi achita cheltuielile cu utilităţile în perioada septembrie-decembrie 2012.

Banii vor veni printr-o rectificare de buget, decizia urmând să fie luată joi, 26 iulie 2012, când se va supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al Judeţului Sibiu, precum şi a bugetelor unor instituţii şi servicii finanţate din bugetul CJ Sibiu.

"Aşa cum am promis, prioritatea zero a mandatului meu este Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unul din cele 18 proiecte prioritare pe care le-am anunţat deja. Alocarea sumei de 2,2 milioane de lei pentru cel mai mare spital de stat din judeţul Sibiu, este doar primul pas. Aceşti bani sunt pentru ca Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă să îşi poată achita cheltuielile de întreţinere funcţionare, ceea ce înseamnă facturi de gaz, energie electrică, apa, canalizarea, etc. Prin această cofinanţare, putem echilibra finciar Spitalul. Aceşti bani sunt o mână de ajutor dată Spitalului, care astfel va putea din restul banilor proprii să înceapă să îşi plătească datoriile acumulate", spune Ioan Cindrea, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Prin aceeaşi hotărâre, se vor aloca 67.000 de lei pentru repararea liftului de la Secţia de Recuperare din cadrul Spitalului de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" din Sibiu. 


Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite