Spectacole şi expoziţii în weekend, la aniversarea Biroului Cultural Maghiar din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul care organizează şi importantul festival Ars Hungarica împlineşte 5 ani de la înfiinţare, în data de 11 martie. Ca în fiecare an Biroul Cultural Maghiar din Sibiu organizează şi marchează momentul cu evenimente culturale.

CITIŢI ŞI:

Doi britanici îşi reînoiesc jurămintele la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Târg de carte, la Facultatea de Litere şi Arte, din Sibiu

Festival de Cartea Recordurilor la Sibiu

Încă de la început a devenit o instituţie reprezentativă a comunităţii maghiare din Sibiu, reuşind să colaboreze atât pe plan local dar şi naţional şi internaţional cu parteneri importanţi.

„Ca eveniment de anvergură Festivalul Ars HUNGARICA (3-6 noiembrie în 2011) a devenit unul dintre momentele culturale cele mai aşteptate de comunitatea maghiară din această regiune, dar a primit aprecieri şi de la persoane de alte etnii. Iar evenimentul Week-end Hungarikum a primit nenumărate aprecieri fapt care a condus la permanentizarea evenimentului şi includerea în calendarul fiecărui an (17-19 iunie în 2011)”, spune Levente Serfőző, director al Biroului Cultural Maghiar.
 
Expoziţie de artă fotografică şi spectacol de expecţie la Filarmonică
Ca în fiecare an Biroul Cultural Maghiar din Sibiu organizează şi marchează momentul cu evenimente culturale.

Astfel vineri, 11 martie va fi vernisată expoziţia de artă fotografică Robert Capa, la ora 18 în Turnul Sfatului. Apoi va fi prezentat un spectacol de teatru în sala Teatrului pentru copii Gong de la ora 19 după care toată lumea este aşteptată la un pahar czu vin roşu şi melodii ungureşti interpretate de "Loci baci" la Cafeneaua Atrium. Intrarea în această zi la toate evenimentele va fi liberă.

Sâmbătă, 12 martie de la ora 19 la Sala Thalia trei invitaţi de marcă, renumiţi artişti ai operelor din Budapesta şi Bucureşti se vor reuni într-un spectacol unic de operete şi musical. Biletele se vor putea procura la intrarea în sală, înainte de spectacol cu 30 de minute la preţul de 15 Ron.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite