Spectacole de marcă, la Teatrul Naţional„Radu Stanca“ din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul înregistrat în timpul Festivalul Internaţional de Teatru, actorii sibieni au decis să reia, în acest sfârşit de săptămână, trei dintre cele mai iubite spectacole.

CITIŢI ŞI

Sibieni prinşi de poliţişti, în timp ce furau cupru

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

Astfel, în această seară şi mâine, începând cu ora 22.00, Teatrul Naţional „Radu Stanca” vă propune spectacolul „Faust“, în regia lui Silviu Purcărete, care va fi prezentat la Hala Balanţa. „Spectacolul acesta a devenit un punct de atracţie turistică al Sibiului şi a adus aici sute de iubitori ai teatrului din toată ţara, dar şi din afara graniţelor ei“, explică reprezentanţii teatrului sibian.Preţul unui bilet este de 30 de lei, respectiv 20 de lei,, pentru elevi, studenţi sau pensionari.

Şi tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu-Răşinari va redeveni scenă de spectacole, aici urmând să se joace „Un tamvai numit Popescu“, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu, în regia Gavriil Pinte.

Piesa va fi prezentată duminică, începând cu ora 14.00, iar biletul costă 20 de lei. Un alt spectacol itinerant, regizat de acelaşi Gavriil Pinte, „Astăzi nu se fumoează”, îşi va începe călătoria sâmbătă, la ora 14.00, din parcarea Teatrului Naţional „Radu Stanca”. De această dată, iubitorii teatrului vor scoate din buzunare câte 10 lei, pentru fiecare bilet.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite