Spectacol de teatru duminică, în Parcul Subarini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Duminică, 12 iunie, de la ora 11:00, Teatrul Gong din Sibiu prezintă spectacolul „Nu te lasa păcălit”. Spectacolul va fi prezentat în Parcul Sub Arini – parcare Stadion, în cadrul proiectului  „Un oraş pentru copii”, ediţia a II- a.

Citiţi şi:

Festivalul de teatru de la Sibiu în cifre: 61.000 de spectatori pe zi,4.000 de înnoptări şi 2.000 de artişti

Burgul Sibiu,zece zile sub vraja măştilor şi a gheişelor

Spectacolul îşi propune ca tematică educarea şcolarilor în privinţa siguranţei şi a ordinii publice pornind de la premiza că :“Poliţia veghează la siguranaţa ta!”.
„În acest spectacol luam un exemplu, pe Catalin, un copil care nu a asculatat sfaturile celei mai bune prietene, abatandu-se de la drumul obisnuit spre scoala este luat de un necunoscut si dus intr-un loc sinistru de unde scapa cu viata doar datorita interventiei serviciului special, prin apelarea la 112”, spun organizatorii.
Spectacolul a fost realizat in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu – Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu
În distributie: Gabriela Mitrea, Claudia Stühler, Daniela Dragomir, Mircea Corcoveanu, Horatiu Dancu, Dan Hândoreanu (voce)
 Spectacolul se adresează şcolarilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite